Beurs   |   Beleggen   |   Geld Lenen   |   Hypotheken   |   iGuru.NL   |   iGuru.BE   |   Informatie   |   Lastminutes  |   Lening vergelijken   |   Nieuws   |   Rente

Achtergronden »

6 Commentaren  | Bury Add To 
Geplaatst door: anna 1558 dagen geleden
Het ziet er goed uit voor India, het land kent een enorme groei – zowat de snelste groei ter wereld – en de vele armen in het land worden met de dag meer en meer opgetild naar de steeds verder uitbreidende middenklasse.
Een erg positief fenomeen dus, zowel op menselijk als economisch vlak. Zodra er meer en meer mensen ook meer en meer geld te besteden hebben, zal je dat ook kunnen zien aan een drastische gedragswijziging in de manier waarop ze hun geld spenderen en hoeveel.
Zo is het dus geen verrassing dat bijvoorbeeld bedrijven die actief zijn op de vastgoedsector het erg goed doen, om een van de sectoren die een mooie groei zien eruit te halen.
Zo weet ook Aksel Kibar, een gediplomeerd technisch analist en de man achter het blog TechCharts.
Kibar ziet nu dan ook een mooie opportuniteit – zowel technisch als fundamenteel – in het bedrijf op de onderstaande grafiek, namelijk ‘IndiaBulls Real Estate Ltd.’:

Kibar ziet hier een erg mooi instapmoment verschijnen om een positie in te nemen en zo gebruik te maken van de recente correctie in dit aandeel.
Het aandeel is namelijk een beetje afgezwakt na een enorme sterke rally de afgelopen jaren. Dit ligt echter meer aan de zwakte in de globale indexen dan aan het bedrijf zelf. Dit feit geeft jou als belegger de kans om de aandelen van dit bedrijf goedkoop op de kop te tikken!
Het aandeel bevindt zich momenteel ook op zowel een steun als een (stijgende) trendlijn en dat is een ideaal moment om toe te slaan!
Je kan dit IndiaBulls Real Estate vinden onder ticker ‘INRL.NS’.

Wie stemden er op dit nieuwsbericht?

Reacties


Geschreven door Melissadow
1558 dagen geleden
[url=https://alitems.com/g/1e8d1144947cf271b95a16525dc3e8/]Aliexpress[/url] - your star sales...Geschreven door Brandonbek
1555 dagen geleden
??????????????? ?????? ???? ?????????? ? ??????????? ???????. Pos-?????????. ???????? ?????. ???????? ??????. ???????? ????????????. ?????????? ????? ???. ??????????????? ??????. ????????????? ??????????????. ??????????? ????????????, ?????????, ?????? ? ??????. ? ???????: ??????, ?????-????????? [url=https://rusadv.top/] ??????????????? ?????? ???????????? [/url]Geschreven door Brandonbek
1555 dagen geleden
????????????? ????????? ????????????????? ? ??????????? ???????. Pos-?????????. ???????? ?????. ???????? ??????. ???????? ????????????. ?????????? ????? ???. ??????????????? ??????. ????????????? ??????????????. ??????????? ????????????, ?????????, ?????? ? ??????. ? ???????: ??????, ?????-????????? [url=https://rusadv.top/] ???????? ?????? [/url]Geschreven door Michaelemuch
1554 dagen geleden
[url=https://vk.com/noski_verbluzhii]????????? ?????? ??????[/url]Geschreven door DonaldPlaut
1554 dagen geleden
[url=http://xn--90acsvapbctg.xn--p1acf/]??????[/url]Geschreven door DonaldPlaut
1554 dagen geleden
[url=http://xn--90acsvapbctg.xn--p1acf/]??????[/url]Log in om te reageren of registreer hier.